VIJESTI

Rezultati PH u streljaštvu za OSI

U subotu 15. 06. i nedjelju 16. 06. 2019. na streljani ” Vrapčanski potok ” održano je prvenstvo Republike Hrvatske u streljaštvu za osobe s invaliditetom . Prvog dana na programu je bilo gađanje iz malokalibarskog pištolja na 25 i 50 metara i zračne puške na 10 metara . 

U obje discipline pobijedio je reprezentativac Damir Bošnjak iz SKOI ” Bjelovar ” , drugo mjesto je osvojila Sanja Soldo iz SKIR Zagreb također članica reprezentacije a treći je bio Petar Mihalić iz SKIO Duga Resa.. U gađanju zračnom puškom nastupili su Branka Trzun. Makek koja je osvojila zlatnu medalju te Željko Rebrača članovi SKIR Zagreb.
Drugog dana održano je gađanje zračnim pištoljem i malokalibarskom puškom. Sanja Soldo SKIR Zagreb je uz 2 srebra pridodala i zlato u zračnom pištolju na 10 metara u kategoriji SH 1 žene a u istoj kategoriji je Maja Drobnjaković također SKIR Zagreb, osvojila drugo mjesto . U kategoriji SH 0 žene,  Branka Trzun- Makek osvojila je treće mjesto. U kategoriji SH 1 muški Tomislav Blažević bio je drugi a nastupio je i Petar Švenda SKIR Zagreb sa postignutim juniorskim Državnim rekordom.
Nastupila su još tri pištoljaša u kategoriji SH 0 muški i to Marjan Novak , Ivan Rapčan i Mario Sačer svi SKIR Zagreb.

Još sličnih članaka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button