VIJESTI

17. POJEDINAČNO PH U PIKADU ZA SLIJEPE 2019

Odigrano je 17. Pojedinačno prvenstvo RH u elektronskom pikadu za slijepe i slabovidne HŠSS-a za 2019.

Nastupilo je 81 igrač/ica iz 17 klubova članica HŠSS-a.

Natjecanje je održano u ERKS Premantura od 05. – 08.09.2019. godine.

U kategoriji B1 (slijepi) žene nastupilo je osam igračica. Naša mlada igračica IVANA VINKO u napetom i do kraja neizvjesnom finalu  (doslovno su je milimetri dijelili do osvajanja zlata), osvojila je 2.mjesto-srebrnu medalju. DIJANA PAVLOV osvojila je 5. mjesto, a VERICA RIČKO 8.mjesto.

U kategoriji B2/B3 (slabovidni) žene nastupilo je 20 igračica. DRAŽANA ZIMET osvojila je 2.mjesto-srebrnu medalju. U toj kategoriji imamo još 4.mjesto SABINA BOGUNOVIĆ I 5.mjesto ŠTEFICA SEKOVANIĆ.

U kategoriji B2/B3 (slabovidni) muški nastupilo je 23 igrača. Naš RATKO ĐURIĆ u iznimno teškoj konkurenciji osvojio je 3.mjesto-brončanu medalju.

Također i ostali naši igrači nisu ostvarili neke zapažene rezultate, ali su dali sve od sebe. Tu treba istaknuti mladog slijepog NINU MIHALJEKA koji je prvi puta nastupao i zamalo prošao u grupu. Osvojio je 18.mjesto. ĐUNĐEK STJEPAN bio je 11, a TOMO RIČKO 24. u istoj konkurenciji.

 

Tako je Pikado klub slijepih Zvuk ove godine imao jedan od najbolje ostvarenih rezultata na Pojedinačnom PH, a i ponašanje naših sportaša je bilo korektno I športski.

Još sličnih članaka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button