VIJESTI

PK NATATOR: Izvještaj s regionalnog prvenstva Hrvatske u plivanju za osobe s invaliditetom

9. travnja 2016. na bazenima Višnjik u Zadru po prvi puta održano je Otvoreno regionalno prvenstvo Hrvatske u plivanju za osobe s invaliditetom u 25m bazenu. U konkurenciji   zemalja i  klubova ( ukupno  natjecatelja ) PK Natator imao je ukupno 33 natjecatelja ( 19 muških i 14 ženskih ) koji su imali ukupno 104 starta ( 58 muški i 46 žene ). Od toga naši plivači isplivali su 62 osobna rekorda i osvojili ukupno  58 prvih mjesta, 16 drugih i 11 trećih. Poredak se vršio u apsolutnoj konkurenciji po klasama.

Treba istaknuti našeg mladog plivača koji je po prvi puta nastupio na natjecanju, a to je Dino Šestanović, a od starijih plivača po prvi puta nastupili su Ivan Miličević i Filip Kozjak. Nažalost trebala je po prvi puta nastupiti i naša mlada plivačica Vita Jeričević, ali nažalost dan prije natjecanja se razbolila ( šarlah ) i nije mogla nastupiti.

Za kraj zahvalio bih PK Zadar na lijepom gostoprimstvu i odličnoj organizaciji, pogotovo što su po prvi puta organizirali plivačko natjecanje za osobe s invaliditetom.

Uz plivače u pratnji bili su treneri: Sara Brajković, Ivan Perzel i Ferdinand Major.

 

Tekst: Ferdinand Major

Još sličnih članaka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Provjeri također
Close
Back to top button