VIJESTI

Održano 19. prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom

Stolnotenisači Uriha prvaci!

Sportaši Uriha iz Zagreba u nedjelju, 17. ožujka, trijumfirali su na 19. prvenstvu Hrvatske u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom koje je održano u Samoboru 16. i 17. ožujka. Za Uriho je nastupila Sandra Paović, koja se nakon teške prometne nezgode u siječnju 2009. uspješno vratila stolnom tenisu.

Zaista mi je bilo prekrasno ova dva dana u Samoboru, izjavila je Sandra Paović, koja je prošlog petka pristupila Stolnoteniskom klubu Uriho. Već u utorak odlazim u Lignano na Otvoreno prvenstvo Italije, gdje ću se nadmetati s prvih pet stolnotenisačica sa svjetske rang liste, a što mi je još veći motiv za moje sportske planove koje ću vjerujem okruniti nastupom na 15. paraolimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016. godine zaključila je Sandra.

U konkurenciji 14 klubova i 169 stolnotenisačica i stolnotenisača drugo mjesto zauzeo je STKI Samobor i Sveta Nedjelja, dok je treče mjesto zauzeo STKI Varaždin.

Organizator prvenstva bio je Hrvatski stolno teniski savez osoba s invaliditetom, a dobri domaćini bili su sportaši STKI Samobora i Svete Nedjelje.

Još sličnih članaka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button