VIJESTI

Na Jarunu održana promocija sporta za sve!

Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom i Zagrebački športski savez osoba s invaliditetom dana 14. listopada 2011. na zagrebačkom Jarunu su organizirali prezentaciju športsko – rekreativnih aktivnosti za osobe s invaliditetom u sklopu programa „Šport za sve u mjesnim samoupravama“.

Na prezentaciji je sudjelovalo stotinjak korisnika programa iz mjesnih samouprava i napravili demonstracije iz različitih športova, kao što su stolni tenis, badminton, korektivna gimnastika, streljaštvo, nogomet, atletika, mini golf i drugi. Korisnici i drugi posjetitelji su imali mogućnost da na štandu kod Udruge za prevenciju prekomjerne težine naprave zdravstvena mjerenja, poput mjerenja krvnog tlaka, težinu, visinu, šećer.

Organizatori i korisnici su izrazili veliko zadovoljstvo demonstracijama, ali i programom koji redovito pohađaju u svojim gradskim četvrtima u mjesnim samoupravama i pozvali građanstvo na uključivanje još većeg broja osoba s invaliditetom u program „Šport za sve u mjesnim samoupravama“.

Još sličnih članaka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button