VIJESTI

Kuglači SKS Zagreb najuspješniji na 24. PH u kuglanju za slijepe 2016.

KOPRIVNICA – U organizaciji Hrvatskog športskog saveza slijepih, Športske udruge slijepih Podravina i Kuglačkog saveza KC KŽ, na Kuglani 2 u Koprivnici je održana završnica 24. Pojedinačnog PH u kuglanju za slijepe i slabovidne. Na ovom PH nastupila su 32 natjecatelja (8 kuglačica i 24 kuglača) iz 9 klubova. Isti su se kvalificirali na završnicu kroz 1. i 2. Kuglačku ligu HŠSS u 2015/2016. godini.

Ovo PH otvorio je župan KC KŽ g. Darko Koren u pratnji dožupana g. Ivana Pala, u ime grada Koprivnice natjecatelje pozdravio pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti i europske poslove Darko Ledinski, a u ime Kuglačkog saveza KC KŽ g. Rožmarić, predsjednik

Prvog dana nastupa u subotu, vrijedi istaknuti rezultat Petre Deše u B1 kategoriji iz Zagreba, koja srušila odličnih 630 čunjeva. Deša je i drugi dan ponovila odličan rezultat srušivši 625 čunjeva te je osvojila prvo mjesto

U konkurenciji kuglača u B1 kategoriji prvo mjesto osvojio je Stjepan Đunđek. On je ukupno srušio 1173 čunja, srebro je pripalo Ranku Milutinoviću s dva ujednačeno dobra nastupa, srušio je 1087 čunjeva, a broncu je osvojio Enver Jusić  s ukupno srušenih 1004 čunja.

U B2 kod kuglačica Srebro je pripalo Nermini Mehulić s ukupno srušenih 1256 čunjeva, a u B3 kategoriji prvo mjesto osvojila je Ruža Markešić. U istoj kategoriji kod kuglača Mirko Štajdohar osvojio je nesretno 4 mjesto.

Članovi SKS Zagreba po broju osvojenih medalja na ovom PH bili su najuspješniji: osvojena su 3 zlata, 1 srebro i 1 bronca.

Fotogalerija : http://www.hsss-cbsa.hr/fotogalerije/80/

ekst i foto : Ruža Markešić

Još sličnih članaka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button