VIJESTI

Stručno-edukatvne radionice/seminar

Stručno-edukatvne radionice/seminar organizirane u sklopu provedbe Erasmus+ projekta Change Your Mindset-Sport4Everyone. Cilj projekta je promocija i podizanje razine svijesti o važnosti sporta i tjelesne aktivnosti te integracija mladih osoba s invaliditetom (u dobi od 15 – 29 godina) u rekreativne sportske aktivnosti.

Svrha stučno-edukativnih radionica je podizanje razine svijesti  mladih s invaliditetom, njihovih obitelji te kineziologa o važnosti uključivanja mladih osoba s invaliditetom u rekreativni sport kao jednog od krucijalnih alata za društvenu inkluziju osoba s invaliditetom te razvoj novih programa/inicijativa za mlade osobe s invaliditetom.

Radionice su okupile stručne predavače među kojima su i bili i naš proslavljeni kondicijski trener mr.sc, profesor kineziologije Pero Kuterovac, Mirela Šikoronja Ivančin, glavna tajnica Zagrebačkog športskog saveza osoba s invaliditetom,  dr.sc. Boris Kirin, dr.med.spec. ortoped, predsjednik Zdravstveno-klasifikacijske komisije Hrvatskog paraolimpijskog te Mato Dragičević,  stručnjak u području sporta.

Stručno-edukativne radionice/seminar održale su se pod pokroviteljstvom Gradske skupštine Grada Zagreba dok projekt Change Your Mindset-Sport4Everyone sufinancira Europska Komisija u sklopu programa Erasmus + i Ured za udruge Vlade RH.

Galerija slika: http://ti-si-sunce.hr/vijesti/odrzano-5-natjecanje-za-djecu-s-teskocama-u-razvoju-%E2%80%9Enase-pravo-na-sport%E2%80%9C

Još sličnih članaka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Provjeri također
Close
Back to top button