VIJESTI

IOK “Zagreb” obranio titlulu pobjednika Kupa Hrvatske

IOK „Zagreb“ obranio titulu pobjednika Kupa Hrvatske

 

Vukovar, 11.-13. 10. 2019.

Protekloga vikenda u sportskoj dvorani O.Š Dragutin Tadijanović u Vukovaru održan je 13. Memorijalni kup Hrvatske u sjedećoj odbojci. Na Kupu su sudjelovale sve ekipe sjedeće odbojke iz Hrvatske. Smještaj i prehrana organizirani su bili u u Memorijalnom centru Domovinskog rata.

IOK „Zagreb“ je u subotu, u uvodnom dijelu turnira, pobjedama protiv ekipa OKI „Split“ i OKI „Novska 2007“ osvojio prvo mjesto u skupini. U nedjelju je, u poluzavršnici, pobjedom 2:0 protiv ŠIOK „Hvidra-Osijek“ osigurao završnicu. U drugom paru poluzavršnice  OKI „Zadar“ je sa 2:1 pobijedio ekipu OKI „Marsonia“. Završna utakmica riješena je nakon prvog seta koji je nakon neizvjesne i na trenutke vrlo atraktivne borbe pripao igračima Zagreba. U nastavku utakmice Zadrani nisu mogli pratiti nametnuti ritam te utakmica završava 3:0.

Treba napomenuti kako su uz standardnu postavu, u igru ulazili svi prijavljeni igrači. Tako su  prvu službenu utakmicu igrali naši novi članovi Hrvoje Horvat i Hrvoje Radoš, dok je prvu utakmicu na Kupu odigrala i članica Kaja Bagarić.

Uz natjecateljski dio, igrači i stručni stožer Kluba, posjetili su Memorijalno groblje hrvatskih branitelja, Spomen dom Ovčaru, Franjevački samostan i crkvu sv. Filipa i Jakova i Spomen križ na ušću Vuke u Dunav.

Još sličnih članaka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button